info@smgcomunicacio.com

arimon, 24 - 08202 sabadell, barcelona

L’agència

Benvinguts a SMG, Comunicació

En l'actualitat, oferir una comunicació eficaç i adaptada a les vostres característiques i entorn és essencial per a poder créixer com a empresa. Amb més de deu anys d'experiència, la nostra agència de màrqueting i comunicació disposa d'un gran equip de professionals que us permetran satisfer totes les necessitats comunicatives del vostre públic.

El vostre equip de comunicació i màrqueting

A SMG Comunicació donem resposta a les necessitats de comunicació de la teva empresa. T'ajudem a potenciar la teva imatge i comunicació mitjançant estratègies de comunicació i màrqueting adaptades a les característiques del teu projecte empresarial.

Analítica

Al iniciar un nou projecte fem un anàlisi general de la situació que ens permetrà elaborar una bona estratègia de màrqueting.

Assessorament

Desenvolupem els nostres projectes adaptant-nos a les teves necessitats i t'assessorem amb la nostra experiència.

Estratègia

Una bona estratègia de màrqueting et portarà a assolir l'objectiu que et proposis.

Desenvolupament

Dissenyem i desenvolupem projectes digitals. T'oferim tot el necessari per acostar-te a l'consumidor eficaçment.

La casa Arimon

SMG Comunicació es troba a Barcelona, concretament a la ciutat de Sabadell, a la mítica casa Arimón de l’arquitecte Josep Renom i Costa. D’estil postmodernista i renovada després de més de 8 anys de rehabilitació, aquí podreu gaudir d’un espai acollidor i diàfan junt amb nosaltres. Sovint hi fem ponències, presentacions i formacions.

Clients que confíen en nosaltres